6 juni 2013

Lemmy Loot - Heavy metal murderBoken utspelar sig på Sweden rock festival.
Solen skiner och det är perfekt festival väder, rockjournalisten Carl Barfoth festar med sina vänner men han har även fått i uppdrag att skriva ett långt reportage om hårdrockens själ.
Carl får hänga i vip rummen och träffa artisterna i deras turnebussar och han får träffa både de som är stjärnor och de som är läderklädda bråkmakare.
På festivalen finns även Grethe, en liten blondin med tunga kameror som håller sig i utkanten av festivalen. Hon får se baksidan av en festival och Carl råkar av en slump se att Grethe kanske inte riktigt är den hon säger att hon är.

Mitt under en pågående konsert så hörs två smällar och basisten i ett band, Johnny Magma, faller ihop. Redan innan han är dödsförklarad så är mördaren försvunnen, den mördaren som ingen har sett och som måste vara ett proffs.

Tyvärr blev jag jätte besviken av att ha läst den här boken. I början är det massor med olika karaktärer som vi får följa som sen inte får något riktigt avslut. Sen känns allting kring mordet väldigt tunt och det får inget bra avslut det heller.
Betyg 1,5 av 5


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Unni Lindell - Djävulskyssen

  Cato Isaksen #9 Titel och Omslag Handling  Vivian Glenne är trettiosex år, har tre barn och sambo. Hon bor i radhus och jobbar med tvätten...