11 april 2013

the Carrie diaries ~ säsong 1

 
Serien om Carrie Bradshaw före Sex and the city. Det finns även böckerna av Candace Bushnell (the Carrie diaries, Sommar i new york)

Carrie är 17 år och vi får följa hennes liv i skolan, hemma och på Manhattan. Hennes lilla syster Dorrit är en riktig liten upprorsmakare och hon har tagit det väldigt hårt att deras mamma dog ett år tidigare.Carrie tar på sig väldigt mycket ansvar både med Dorrit och saker hemma, och deras pappa har lite svårt att hantera allting.


SPOILER varning!! 
Jag gillar verkligen Carrie och Sebastian tillsamman.
Donna och Walt var en bra kombination för Walt plockade verkligen fram Donnas bästa sidan och fick han att inse att han antagligen är gay trots allt. Riktigt roligt när Carries pappa insåg att han måste släppa taget lite och ge Carrie en chans att ta del av och bli det hon drömmer om.
Jill & Wes verkar ju vara den perfekta matchningen och så roligt när han på pekade att hon inte ens såg han förens han visade sig smart, så att nördar känner sig osynliga för de populära verkar fungera lika dant åt andra hållet.

Den här serien är en riktig feel god serie, jag gillar den och hoppas på en säsong 2!

1 kommentar:

  1. Blev faktiskt riktigt positivt överraskad av den här serien. Lite lagom feelgoodkänsla sådär :)

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...