Slut bilder?

Någon som vet hur man ser att man har fullt och inte kan lägga upp fler bilder? För jag kan inte lägga till bilder men står ingenting utan händer bara ingenting så vet inte vad som är fel :(
Någon som vet vad som är fel? :)

//[Anna]

Kommentarer

 1. Använder du alla bilderna som är uppladdade till bloggen? annars testa rensa i Picasa webbalbumet. Men jag tycker ju inte du lagt upp så ofantligt mycket bilder så det kanske bara är nåt tillfälligt fel på blogger.

  SvaraRadera
 2. Sv: Om du går in på ett inlägg (eller skapar ett nytt) och klickar på ikonen för att lägga till en bild och sen väljer 'Från den här bloggen' så står det högst upp att dessa bilder även laddas upp i Picasa Webbalbum så att du kan dela dem, klicka där på länken så får du logga in med dina blogger uppgifter. Sen kan du se alla bilder du har uppladdade & radera dem du inte använder. Jag brukar rensa där med jämna mellanrum.

  SvaraRadera
 3. http://fixa-din.blogspot.se/2012/06/mer-gratis-bildutrymme-gor-sa-har.html

  Här kan man få hjälp när detta händer! Jag råkade ut för samma sak... nu komprimerar jag alla bilder innan jag lägger in dem på min blogg, då tar de ju mindre utrymme!
  Lycka till!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Abdel Sellou - En oväntad vänskap

Anki Edvinsson - Lust att döda

Teen wolf ~ säsong 2