28 februari 2013

Ninni Schulman - Pojken som slutade gråta


Del två i serien om Magdalena Hansson. I den här boken får vi följa hur journalisten Magda och poliserna rotar i något som antingen är ungdomliga bussträck eller en pyroman som eldar folks bostäder. Men det räcker inte att det brinner utan det är väldigt snabba händelseförlopp från det att det börjar brinna till att hela husen är övertända och den första till att dö är en 43 årig kvinna.
Men hur mycket de än letar så har de svårt att hitta vad som binder ihop de olika platserna det brinner på och snart får Magda det själv hett om öronen.

Den här boken håller inte riktigt samma klass som den första(Flickan med snö i håret)men det beror inte på att boken är skriven sämre utan bara att inte själva storyn tilltalar mig lika mycket, boken är helt klart en riktigt bra och spännande deckare. Det jag gillar med Ninnis böcker är att man fastnar direkt och sen vill läsa tills boken tar slut och påbörja nästa bok.
Betyg 4 av 5 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Unni Lindell - Djävulskyssen

  Cato Isaksen #9 Titel och Omslag Handling  Vivian Glenne är trettiosex år, har tre barn och sambo. Hon bor i radhus och jobbar med tvätten...