12 december 2012

Camilla Grebe Åsa Träff - Någon sorts frid

Det här är den typen av böcker som jag älskar, en psykologisk spänningsroman som greppar tag i en på sidan ett och håller en i sitt grepp genom hela boken och som tur är så är det en serie så man får även läsa mer. 

Siri är psykolog & psykoterapeut, så hon försöker hjälpa andra att bearbeta sina mörka hemligheter men även de som bara har vanliga fobier. Men inte ens Siri är utan skelett i garderoben utan hon har själv tunga minnen och hon börjar känna sig allt med ensammen och rädd i sitt hus.
Så hittas en av hennes patienter död på stranden brevid hennes hus, polisen hitta ett självmordsbrev och Siri börjar fundera på om hon verkligen är så bra på sitt jobb som hon trodde.
Men Siri börjar allt oftare få en känsla av att någon förföljer henne, att det finns någon som ute i mörkret som vill henne något ont, hon börjar misstänka och fundera på om det är någon i hennes närhet som hon inte längre kan lita på.

Wow vilken bra debutbok, jag hade faktiskt inte förväntat mig att den skulle vara så här bra och fängslande hela boken igenom. Nu ska jag läsa fortsättningen "Bittrare än döden"
Betyg 5 av 5 

1 kommentar:

  1. Jag tycker också att Grebe & Träff är bra! Det blir inte den där vanliga deckaren med polisarbete i fokus. Gillar karaktärerna också, de är sådana som man minns även om det har gått en tid mellan gångerna man ses. (:

    SvaraRadera

Unni Lindell - Drönaren

  Cato Isaksen #12 Titel & Omslag Den här titeln passar så bra och omslaget är riktigt snyggt.  Handling  Drönaren svävar fram över  gra...