14 november 2012

Alex Kava - Högspänning

Åh äntligen en ny Alex Kava bok, börjar vara länge sedan jag hittade en som jag inte har läst! :) Det här är en snabbläst tempo thriller som man plöjer igenom fort som bara den. Det här var inte den bästa av Alex Kavas Maggie O´dell thriller men jag verkligen gillade den! 

En kylig höstkväll i Nebraska har ett par ungdomar ett drogparty, det slutar i en explosiv ljusshow och konsekvenserna blir att flera av ungdomarna dör och de enda synliga bevisen är de konstiga brännmärkena som finns på deras kroppar. FBI agenten Maggie O´dell försöker reda ut vad som är hallucinationer och vad som är verklighet men för varje ledtråd så inser hon att ungdomarna är i fara men hon har ingen aning från vem.

Samtidigt om Maggie är i Nebraska så befinner sig Benjamin Pratt på östkusten där han försöker identifiera den dödliga bakterien som fått ett stort antal barn att insjukna. Trots avstånden så flätas de båda fallen samman och de upptäcker att någon är beredd att gå hur långt som helst för att inte bli avslöjad. 
Betyg 4 av 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Unni Lindell - Djävulskyssen

  Cato Isaksen #9 Titel och Omslag Handling  Vivian Glenne är trettiosex år, har tre barn och sambo. Hon bor i radhus och jobbar med tvätten...