14 oktober 2012

Tv-Serier [v41] del 2

På grund av en Ikea resa och att jag sedan blev sjuk när jag väl fick en chans att ta det lugnt hemma har gjort att jag knappt hunnit se några serier under helgen, jag har helt enkelt haft för ont i huvudet för att ens orka lyssna på serier så nu ligger jag efter men det är mest i serier jag ser med sambon så de kommer nä han har tid att se med mig. 

Switched at Birth s1x28
Jag hoppas verkligen att Bay fick upp ögonen för hur hennes nya "kompis" är, att hon inte har förstått att hon bara blir utnyttjat men Bay vill passa in någonstans. Och så som hon utnyttjade sitt ex kanske det är dags att hon får veta hur det känns! Daphne och chef-Jeff, jag vet inte vad jag ska tycka om det för jag vill ju se hon med den döva killen, och snacka om sur hennes kollega blev för att hon sa att hon inte var intresserad. Varför springer alla killar efter Daphne?
Det var så fint när Toby gick till Emmett och ville starta upp ett nytt band med han, de två ihop kan bli riktigt bra och det kanske är så här Bay och Emmett kommer återförenas för jag gillar inte Bay och hennes strulkompisar.

the Vampire Diaries  [säsongs start]
Äntligen tillbaka och jag blev verkligen inte besviken av säsongs premiären!! Vad bra att den Stefan jag gillar är tillbaka och nu fick Elena veta sanningen om Damon, den Damon som jag gillar (den Damon som vill vara en snällare/godare vampyr tack vare Elena) och ändå ångrar hon inte att hon valde Stefan, jag gillar Elena med båda men hon är som bäst när hon är lycklig kär!
Jag ser hellre Elena som vampyr än att Matt hade dött, men oj vad läskigt när "folket" har bestämt sig för att fånga in alla vampyrer och varulvar. Men jag gillar inte att Klaus tog just Tylers kropp, speciellt inte när han lurade Caroline däremot bra med intriger bland "the originals".
Får se vad som kommer hända Bonnie nu när hon är osams med de andarna men det borde väll komma in någon mer häxa i serien? Konstigt slut däremot, vad var vitsen att pastorn sprängde alla som arbetade mot vampyrerna i luften, eller har någon tagit över hans kropp eller hypnotiserat han?

Beauty and the Beast s1x01  [Serie premiär]
Jag gillade verkligen pilot avsnittet, Cathrine och Vincent är moderniserade på ett bra sätt, ja hela serien är moderniserat bra. Jag gillar att Cathrine är polis och på vilket sätt och hur Vincent är ett monster, var det bara jag som såg deras kemi? Det kan inte dröja länge förens de kommer få ihop det i alla fall.
Jag längtar efter att få se mer och hoppas avsnitten kommer fortsätta vara så här bra, många säger att BatB påminner om Arrow men nä det är ju väldigt skilda storylines men jag har ju sett original BatB så kanske är därför jag inte tycker så.

Revolution s1x04
Det hände inte så mycket i detta avsnitt men man fick veta lite mer bakgrundshistoria och tyvärr dog ju Maggie men det här är ju en serie där jag tror många kommer dö och det kommer dyka upp ännu mer överraskningar. Rachel kommer inte kunna hålla tyst med det hon vet om de börjar tortera Danny framför ögonen på hon, men frågan är ju om hon egentligen vet någonting.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...