18 oktober 2012

Angående mina 452 olästa böcker..

I den lilla skåpet är det osedda filmer, sen de två röda bokhyllorna är  bara olästa böcker.. 
Jag fick en hel del kommentarer om hur jag rymmer så många olästa och hur jag kan ha så enormt många. Nu har jag dessutom räknat dem för att veta exakt [452], i denna hög har jag även med de jag har påbörjat att läsa. Kan erkänna att jag trodde det skulle vara ca 50stycken mindre men jag har faktiskt inget köpsug just nu så får hoppas jag får lite fart på min läsning igen så jag får minska högen!!

Det viktigaste är att jag ALDRIG blir stressad av att ha så många olästa böcker, jag går aldrig på biblioteket för att låna utan jag har mina egna olästa hemma vilket underlättar en hel del när jag kan ha lite svårt ibland att hitta vilken bok jag ska läsa nu.

Jag läser flera böcker samtidigt; 1 deckare, 1 biografi/verklighetsbaserad, 1 paranormal eller roman, 1 ljudbok.  Det är inga problem att göra så här förutom att det kan ta lite längre tid innan en bok blir utläst men oavsett hur dålig den är så blir den läst det kan bara ta lite tid.

Rec-ex hamnar alltid på prio 1 listan, ny inköpta hamnar oxå väldigt ofta där.

Nu när jag letar böcker på ställen som säljer begagnat så är det mest på engelska(den högen är minst ;) ) Och böcker av vissa författare eller som tillhör vissa serier(vissa serier kan man inte köpa de första böckerna utan bara de som kommit ut senast...)
Vitrinskåp. Lästa, de i hörnbokhyllan flyttade jag om i morse... 
Till vänster lästa, till höger är det två hyllor biografier och hyllan som man ser längst ner till höger är var Prio 1 högen är eftersom vi renoverar sovrummet, annars står de där inne. 
 Det kommer nya bilder inom en snar framtid, jag har hunnit möblera om sedan jag fotade igår morse, jag är inte riktigt överrens med mig själv om hur jag vill ha mina böcker. Jag har mer böcker och bokhyllor men just nu är det så rörigt så de får ni se en annan gång!! 



7 kommentarer:

  1. Herre gud så mycket olästa böcker! Haha och jag som känner mig lite stressad av att ha 70+ olästa böcker. Vilken genre tror du att du har mest utav?

    SvaraRadera
  2. Jag önskade att jag kunde läsa många böcker samtidigt, men skulle jag göra de hade jag blandat ihop dom allt för mycket. Jag är också en sådan person läser ut böckerna oavsett hur dåliga dom är och det är nog därför jag har läst samma bok sen i mars...

    SvaraRadera
  3. Good night mr Tom heter boken och den är egentligen inte dålig, men det är lite jobbig att komma in i. Sen är den skriven i tal språk och i någon gammal brittisk dialekt. Så det är inte något som man tar upp och läser när man är trött, då är det mycket lättare att sätta på en serie :)

    SvaraRadera
  4. Åh gillar bilderna på dina bokhyllor! Påminner om mina egna :-) Fast mina står blandade, lästa och olästa. Dock har vi en bokhylla i sovrummet med pocket och där är det mest olästa... Har faktiskt också 452 olästa (!), vilket sammanträffande :)

    SvaraRadera
  5. Jag vill inte ens veta hur många olästa jag har men jag ligger också runt ett par hundra :P

    SvaraRadera
  6. Oj, vad mycket böcker! Jag vill också ha ett hus fullt med bokhyllor! :)

    SvaraRadera
  7. Älskar att titta på andras bokhyllor :) Vad skönt med någon som har mer olästa böcker än mig (jag har ca 240 st). Jag läser också alltid flera böcker samtidigt, men det beror oftast på att jag läser en inbunden hemma och en pocket på tåget :)

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...