1 september 2022

Pascal Engman - Änkorna

 

#3

Titel & Omslag
Boken passar jätte bra ihop med andra och fjärde boken. 

Handling
I en förort utan hopp vandrar en ensam man och planerar sin sista tid i livet. Samtidigt, på en hemlig adress i innerstaden, dövar en ung lyxeskort sin smärta med alla medel som står till buds. 

Två döda kroppar återfinns i ett råkallt Stockholm. Den ena är en manlig polis, den andra en kvinna av okänd identitet. Dubbelmordet leder polisinspektör Vanessa Frank in på en snårig utredning - som visar sig bli mer personlig än hon någon har kunnat ana. När spåren allteftersom pekar mot islamistiska fundamentalister startar ett infernaliskt vansinneslopp mot tiden. 

Mina åsikter
Ja den här serien fortsätter att bli bättre och bättre för varje bok. Det är alltid spänning som långsamt ökar, och i slutet är det svårt att sluta lyssna/läsa, för man bara måste ta sig vidare, man måste få veta hur det kommer gå och vem som är den skyldige. 

Alltså Celine, helt klart min favorit karaktär i de här böckerna, jag vill helt klart läsa mer om henne och veta mer om hur det kommer gå, men även hur det kommer bli allting kring Vanessa.    

Spoiler varning! 
Så intressant att Vanessa adopterade Celine, det kändes verkligen som rätt väg för storyn, nu får vi bara se hur det kommer gå med allting annat också. 

Betyg 4 av 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...