27 april 2021

Lara Jean - P.S. Jag gillar dig fortfarande

 

Lara Jean #2
Titel & Omslag
Omslaget passar väldigt bra ihop med de två andra delarna och kommer bli snygga ihop i bokhyllan.

Handling
Kära Peter. Jag saknar dig. Det har bara gått fem dagar men jag saknar dig som om det gått tjugo år... 

Lara Jean hade inte planerat att falla för Peter. De var ju aldrig ens ett par på riktigt - eller? Men när allting ser ut att ordna upp sig mellan dem händer något annat: ett filmklipp som fångat Lara Jeans allra mest privata ögonblick sprids som en löpeld över skolan. Samtidigt dyker en gammal bekantskap upp i Lara Jeans liv igen och komplicerar allting ytterligare.   

Mina åsikter
Precis som första boken i den här trilogin är den här boken fylld med tonårs känslor och drama. Vi får äntligen veta varför Genevie är arg på Lara Jean, och vi får lära känna John. Boken känns väldigt realistisk, alltså tjejer som bråkar och den biten däremot vet jag inte om det bara är i böcker killar är så där romantiska, gulliga och säger vad de tänker och känner eller om jag bara inte träffat den typen av killar.    

Det här är en typisk mellan bok, men det ska bli spännande att se vad som kommer hända i tredje och sista boken,samtidigt så vet vi ju att när trilogin är slut så  kan det hända så mycket för hon är ung och har så  mycket kvar av sitt liv och så mycket kvar att uppleva. 

Spoiler varning! 

Shit vad hemskt när filmen på när Lara Jean och Peter hånglar i bubbelpoolen kommer ut på instagram, alltså de hånglar men hon blir kallad för slampa för att hon hånglar med sin pojkvän. 

Jag förstår inte hur Peter kan acceptera att Genevie gör så elaka saker mot Lara Jean, visst hon mår dåligt över vad hennes pappa gör och hon är arg på lara Jean men ändå. Och att hon är arg för att Lara Jean kysste Peter fast G gillade han, när de var små, det förstår jag inte, det var ju i en lek inför alla.

Jag förstår inte varför Lara Jean helt plötsligt både vill ha Peter och John, alltså från att inte ha haft kille till att ha svårt att välja och hela den biten. 

 Betyg 4 av 5

boken finns på  Adlibris  Bokus 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...