29 augusti 2019

Kazu Kibuishi - Det sista rådet

Amulett #4

Titel & Omslag
Snyggt omslag, som passar bra till handlingen. Dock känns det som det är lite lättare att göra omslag till ett seriealbum än en vanlig bok.

Handling
Emily och hennes vänner komemr till staden Celis för att be om hjälp, men allt står inte rätt till. De en gång så myllrande gatorna är nu tomma och de invånare som finns kvar i staden är livrädda. Emily förs till stenväktarnas akademi där hon förväntas tävla för att få vara med i väktarrådet - gruppen med de allra mäktigaste stenväktarna. Men de tävlande blir allt färre. Långsamt upptäcker de en grym hemlighet - en hemlighet som ifall den inte avslöjas, innebär slutet för allt som Emily kämpar för.

Min åsikter Det är ju spännande, händer mycket och den här boken slutar med en jätte cliffhanger så jag är glad att jag lånade bok 5 samtidigt som den här. De är ju väldigt lättlästa men det är väldigt skön avkoppling, sonen på 4år gillar att sitta brevid och titta på bilderna.


Betyg 4 av 5
boken finns att köpas på  Adlibris  Bokus  Cdon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...