15 mars 2019

Helgfrågan v. 11

Jag glömde göra helgfrågan igår, så det blir nu istället.
Mia undrar om män och kvinnors läsning ser annorlunda ut.
Jag tror att det är mer kvinnor som läser kärleksböcker, romaner och tonårsböcker med vampyrer osv när det finns en kärleksstory också. Sen läser nog flickor mer böcker om djur.

Män/pojkar läser mer böcker som innehåller sport (hockey, fotboll osv) och fantasyböcker, ni vet de där tjocka evighetslånga serierna.

Bonusfråga: Hur motionerar du?
Jag kör agility och går på promenader med hundarna, sen tränar jag även löpning (kondition), styrka och smidighet. Jag är inte ute efter att gå ner i vikt eller bygga muskler utan bli snabbare och smidigare på agilityplanen & att hålla mig i form för det gynnar min whiplashskada och min reumatism.

6 kommentarer:

 1. Det kan finnas vissa skillnader i läsning, det ser jag i mitt jobb, men samtidigt är det individuellt. Låter som du att du får blandad träning, inte dumt! ;)

  SvaraRadera
 2. Faktum är att jag blivit smidigare trots att min motion är mest lite sjukgymnastik.

  SvaraRadera
 3. Löpning har aldrig varit min grej, men promenader är det definitivt

  SvaraRadera
 4. Ja, hästböcker är faktiskt mest tjejer som läser. Oavsett vad andra säger. Jag undervisar hästtjejer så ja, det har aldrig mina hästkillar läst. Inte ens om de älskar hästar. Killar läser faktaböcker om djur. Tjejer läser skönlitteratur om djur. Om vi nu ska generalisera.

  SvaraRadera
 5. Hundpromenader blir det mycket av även för mig. Skönt nu när snö och is försvinner och man därmed får större rörelsefrihet på skogsstigar o.s.v.

  SvaraRadera
 6. Det är bra med hundar för då får man garanterat motion varje dag. (Vi har inte hund.)

  SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...