8 april 2018

the Bold type säsong 1

Säsong 1 (2017) - 10 avsnitt  (finns på svtplay)
Säsong 2 kommer sommaren 2018
Genre: Drama
Betyg IMDB 8.1
Skådespelare: Katie Stevens, Aisha Dee, Meghann Fahy, Matt Ward, Melora Hardin m.fl

Handling
Den här serien handlar om tre bästisar Jane Sloan, Kat Edison och Sutton Brady, de träffades på en modetidningen  Scarlet Maxazine i New york.  Nu lever de drömlivet, de har varandra alla älskar sitt jobb och klättrar på karriärstegen, festar, dejtar och gör allting precis som drömlivet ser ut. Men säg den lycka som varar för evigt, alla dagar på jobbet är inte lätta, att dejta kan i bland vara svårare än man tror och ibland måste man göra saker som inte ens bästisar gillar.

Mina åsikterJag ser ju inte så många drama serier men den här blev jag nyfiken på och sen plöjde jag hela första säsongen och nu vill jag se mer och som tur är kommer andra säsongen redan till sommaren. Det jag uppskattar mest med den här drama serien är att den är väldigt lättsam, det är inte pinsamt drama så man behöver ingen skämskudde och den känns väldigt realistisk. Deras chef är dessutom ingen Cruella Devil utan lite som en mamma som försöker stötta, utmana och får sina anställda att både ta ansvar och växa som person både privat och inom sitt arbete. Första avsnittet verkar bara finnas tillgängligt 5 dagar till på svtplay så skynda er att kolla in den här serien, för ni får inte missa den!

1 kommentar:

  1. Gillade också the Bold Type just pga den är så enkel och lättsam. Och hur skönt var det inte att chefen var härlig person?

    SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...