16 januari 2018

goodreads


Är det bara jag som har problem med Goodreads? 
Skulle lägga in några böcker som jag har läst, och ja det fungerar att ändra de till lästa och ge betyg, men de räknas inte i min Reading challenge vilket är rätt störigt. Jag har provat att göra om det, ingen skillnad, även provat att logga ut och in igen nope fungerar inte då heller.

Uppdatering:
Idag helt plötsligt så fungerar det igen, det jag försökte göra igår fanns helt plötsligt inlagt fast jag tog bort det igår för att komma ihåg att lägga in. Så det var nog något tillfälligt problem på deras hemsida, tack alla som försökte hjälpa mig :)

3 kommentarer:

 1. Stämmer datumet? :) Gå in på "My Books", välj "read" i menyn till vänster och kolla sedan vilket datum boken står på. Jag har min lista i "table view" och då syns datumen tydligt. Du väljer det uppe till höger (precis under "Notifications" och "my group discussions")

  Det funkade iaf för mig när jag hade problem för ett tag sedan :) Hoppas det hjälper dig!

  SvaraRadera
 2. Det enda jag vet att man måste göra för att de ska räknas är att man sätter ett datum för när boken är utläst. Sedan ska det bara funka.

  SvaraRadera
 3. Om du börjar o sätta dem som currently reading o sen markerar finished tror jag dagens datum kommer automatiskt för när du avslutade. Annars får du gå in på boken o trycka Edit o välja datum när du läst klart.

  Nu när jag loggade in såg jag att du inte verkar vara ensam utan det är ett känt fel just nu

  SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...