17 november 2017

Passengers

IMDB betyg: 7.0
Mitt betyg: 5.5 (av 10)

Genre: Drama, Science Fiction,
Originaltitel: Passengers
Skådisar:
Jennifer Lawrence, Chris Pratt 
Längd: 1h 56min
ÅR:  2016

Handling
Den här filmen handlar om Jim och Auroroa som är två av 5000 personer ombord på ett rymdskepp, de ska färdas till en annan planet men eftersom resan tar 120 år så nersövda i sömnkapslar. Det är bara det att någonting händer och Jim vaknar upp 90år för tidigt, och att vara helt ensam med vetenskapen om att han ska leva där för evigt och sen dö innan de ens kommer fram gör det psykiskt tungt. Så när Aurora vaknar upp känner Jim att han kan börja leva igen men då upptäcker det att någonting är fel och alla andras liv ombord är också i fara.

Mina åsikterDet här är i mina ögon en väldigt seg film som bara kan sluta på två sätt, och ja visst händer det saker i filmen men det tar först lång tid tills Aurora vaknar sedan händer det jätte mycket på en och samma gång och sen tar filmen slut. Det är en riktig slötittar film, jag ska erkänna när den var som mest seg så tog jag och läste lite bok eller spelade spel på surfplattan.

2 kommentarer:

  1. Hmm, vad synd att den var lite seg. Fast det är klart att den kanske lite stängt in sig själv i ett hörn i handlingen.

    SvaraRadera
  2. Jag tyckte att filmen var bra, men med potential att bli så mycket bättre. Jag håller med dig om att filmen gick i vågor, ibland hände det inte något alls och sen hur mycket som helst. Hade varit bättre att jämna ut det lite. :)

    SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...