8 juni 2017

Helgfrågan v. 23

Torsdag och äntligen har sommaren kommit här uppe i norr så nu planterar vi och fixar nytt i trädgården, fortsätter bygga på altanen och ja jag har tävling till helgen som vanligt. Men med så mycket att fixa så hinner jag inte alls med min läsning, jag ligger verkligen efter och precis som Mia har jag fått hem många överraskningar. Nu kommer veckans fråga Vad tycker ni om överrasknings böcker? Bonusfråga: Vilken är din bästa sommarlåt?

Jag älskar böcker, och jag älskar alla bokpaket som hittar hem till  mig. Det är väldigt sällan jag får hem någon överraskningsbok som jag inte vill läsa, utan de hamnar i en egenhög bredvid rec.ex högen. Vissa förlag är jag jätte imponerad av hur de lyckas skicka exakt den/de böcker som står på "önskelistan".
Bonusfrågan kan jag inte svara, i bilen lyssnar jag på radio/radiopop och på spotify är det väldigt blandat och ingen speciell låt som passar någon speciell tid på året, däremot finns det så klart låtar man förknippar med speciella händelser.

12 kommentarer:

 1. sällan kommer de böcker som jag egentligen inte vill läsa

  SvaraRadera
 2. Jag blir också glad över överraskningsex. men man hinner inte läsa dem till det datum som står på bladet.

  SvaraRadera
 3. då är du bara att gratulera! bokpaket är ju alltid spännande

  SvaraRadera
 4. Jag är också jätteglad för alls böcker jag får oavsett vad det är.

  SvaraRadera
 5. Det är ju svårt att veta om en bok är bra innan man har läst den och det är ju extra spännande om det är en bok man inte hade valt själv :)

  SvaraRadera
 6. Bokpaket är ju de bästa paketen :)

  SvaraRadera
 7. Jag blir också glad när det dyker upp överraskningsexemplar här hemma =)

  SvaraRadera
 8. Bokpaket brukar vara kul att få ;)

  SvaraRadera
 9. Jag ligger också efter nu när jag valt att göra andra saker utomhus under en period. Hoppas på lästid i helgen.

  SvaraRadera
 10. Visst kan man bli lite imponerad av att en del har så bra koll på vad man föredrar för böcker. Gäller ju även när man erbjuds böcker. ;)

  SvaraRadera
 11. Jag får definitivt oftast rätt genre, men ibland är inte boken så bra som jag hoppades...

  SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...