1 juni 2017

Helgfrågan v. 22

Jag håller verkligen med Mia i veckans helgfråga, det är så mycket annat just nu som snor min lästid. Vi bygger ny altan och med två småbarn så tar det väldigt mycket tid speciellt när 2åringen vill "hjälpa" till hela tiden, dessutom verkar man aldrig få måla eftersom det kommer snö och hagel flera gånger om dagen,(och det är tur det är dåligt väder så längtan efter altanen inte blir större) jag vet det är Juni och känns som April. Sen har jag väldigt många helger där jag är borta och tävlar agility och sen ska ju allting annat göras som att fixa i trädgården och alla vanliga husligasysslor.
Barnen tar rätt mycket tid, hundarna också, huset trädgården osv, sen ser jag mycket på serier, spelar spel på datorn och brukar ibland umgås med folk också.... för få timmar på dygnet!

Bonusfråga idag är om vi brukar fira nationaldagen. Nej vi gör nog ingenting speciellt förutom att sambon är ledig så vi kanske hinner bygga lite på altanen eller andra måsten här hemma.

14 kommentarer:

 1. Håller med om vädret, här har det idag varit riktigt aprilväder: snö, hagel, regn och sol om vartannat plus friska vindar. Oj, vad många andra saker du/ni sysslar med! Kan förstå att du önskar att dygnet hade fler timmar.

  SvaraRadera
 2. min son har mycket tålamod och låter 2-åringen hjälpa :)

  SvaraRadera
 3. Låter som ni har fullt upp, och blandat väder. ;) Hoppas helgen blir bra! :)

  SvaraRadera
 4. Vi brukar inte fira nationaldagen heller.

  SvaraRadera
 5. Du som har så mycket aktivitet med hundarna och småbarn läser ändå väldigt mycket tycker jag :)

  SvaraRadera
 6. När jag läser det här så kommer jag ihåg varför jag inte vill bo i hus... Är uppväxt i hus och det fanns alltid något trist som behövde göras :)

  SvaraRadera
 7. Låter som ni har fullt upp! Hoppas altanen blir bra när den blir färdig =)

  SvaraRadera
 8. du har verkligen helt fullt även utan läsning, men jag antar att det blir en del 2 - årsböcker i alla fall

  SvaraRadera
 9. Tror aldrig jag läst så lite som när barnen var små!

  SvaraRadera
 10. Det är en tuff tid med småbarn och husfixande. Det är inte lätt att hinna med sig själv. Och har du dessutom agilityn som kräver sin tid så blir det inte så mycket tid kvar. Min son är 10 år nu och nu får man nästan tvinga honom att vara med och göra saker.

  SvaraRadera
 11. Svårt det där med tid för allt man vill göra.

  SvaraRadera
 12. Inget firande av nationaldagen hos oss heller.

  SvaraRadera
 13. Jamen det var väl ett bra förslag på hur man kan fira nationaldag, att beta av måsten. Det vore nog inte så dumt att ta till sig. ;)

  SvaraRadera
 14. Ja det är klart barnen tar en del tid. Bygga altan låter trevligt, du får fika en fin läshörna där sen.

  SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...