3 mars 2017

Bokbloggsjerka 3 – 6 mars

Fredag igen och det innebär en ny jerkafråga. Den här gången berättar Annika för oss att författaren Peter May har en app om Isle of Lewis som tydligen ska vara någonting utöver det vanliga. Annika själv kan inte kolla för appen fungerar just nu bara för iPhone men ska tydligen komma till androidtelefoner också. Så frågan är vad vi tycker om det här relativt nya sättet för författare att befästa sig själv och sina böcker böcker hos läsare/konsumenter?

Jag har faktiskt noll aning om vad det här är för app, har ingen aning om någon annan författare har någonting liknande. Jag tycker det är roligt att författare syns förutom med sina böcker, man får mer och mer ett ansikte för författare med instagram twitter och andra socialamedier. På det här sättet så blir författarna mer mänskliga och inte bara någon som skrivit en bok.

Men jag är lite tveksam till att använda telefonen när jag läser en bok, jag vill läsa fysiska böcker och då vill jag inte börja pilla på telefonen. 

5 kommentarer:

 1. Man kommer gärna av sig när man börjar pilla på sin telefon, helt plötsligt läser man mejl och annat.

  SvaraRadera
 2. Håller med! Jag har läst en bok med tillhörande app och det räckte för mig.

  SvaraRadera
 3. Jag vill inte heller hålla på med en app när jag läser en bok, men jag tycker ändå att det var en kul idé.

  SvaraRadera
 4. Jag tänker att jag skulle använda författarens app när jag exempelvis läst klart ett kapitel, inte sitta och kolla och stycka sönder läsningen.

  SvaraRadera
 5. Författar- och bokappar känns rätt ointressant för mig personligen, men andra kan ju gilla det.

  SvaraRadera

Johanna Mo - Svarta änkan

  Titel & Omslag Lite tråkigt omslag!  Handling Polisen Jakob Khalil plågas av skuldkänslor sedan ett vittne tog sitt liv rakt framför h...