28 november 2016

Ett år med Gilmore Girls "Vinter"

Jag ville vänta med att börja se Ett år med Gilmore girls men insåg att jag måste nog se det för jag har så många blogginlägg jag vill läsa som handlar om Gilmore Girls, och jag vill så klart inte bli spoilad vilket det känns som att jag kommer bli om jag drar ut för länge på det här.

I det här första avsnittet som var Vinter så hedras Richard, och vi får se var i livet alla karaktärer är nu och jag kan helt ärligt inte säga att jag gillar allt jag ser och vissa storys känns bara lite för mycket.
Vad sysslar Rory och Logan med? Det är som att de har ett distansförhållande samtidigt som hon har ett förhållande med en kille hon inte ens tycker om, varför dumpar hon inte han bara? Lorelai och Luke har exakt det förhållande jag trodde och hoppades att de skulle ha och det är nog mest Rory jag är besviken över, det känns som att det är kaos i hennes liv och hon vet inte vad hon vill med någonting och det känns inte alls som att hon har mognat sedan serien tog slut.

Vad tycker ni? För visst ser ni också Gilmore girls?

2 kommentarer:

  1. har inte börjat se det än ;-)

    SvaraRadera
  2. Ska bli kul att läsa alla dina inlägg. Dom flesta som jag har läst har varit team Jess och bara hatat på Logan. Så det ska bli spännande att se vad någon har att säga om detta som inte har gått in med inställningen att logan är ett svin innan han ens dök upp i rutan.

    SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...