4 mars 2016

Veckans bokbloggsfråga v9 Roligaste inlägg

Fredag och svarat på jerkan och satt och kollade igenom bloglovin och insåg att jag ville svara på veckans bokbloggsfråga som Barnboksbloggen ställde redan i måndags.

Vilken typ av blogginlägg tycker du är roligast att läsa?
Och vilken typ av blogginlägg tycker du är roligast att skriva?

Jag älskar att se folks bokhyllor, bokhauls, bokhögar osv Även recensioner av böcker jag har läst gillar jag, är det på böcker jag har tänkt läsa så försöker jag inte spoila mig men skumma lite för att se vad personen tyckte om boken eller om boken ska läsas snart så läser jag inte inlägget förens efter jag har läst boken (fördelen att följa bloggar på bloglovin).

Roligast att skriva är inte recensioner även om de är enklast, och jag gör inga videos både för att jag aldrig är ensam hemma och jag gillar inte att vara framför en kamera. Jag bloggar mest för egen del, att ha koll på vad jag har för böcker, vad jag har läst och vad jag tycker och för den enormt trevliga gemenskapen det är bland bokbloggarna. Jag har även en till blogg, där jag skriver om hundarnas träning men även det är för min egen del, ha koll på hur det går och analysera saker som går bra och dåligt.

Nu ska jag äntligen läsa igenom alla era inlägg och se vad ni tycker.
Ni får gärna kommentera vad ni tycker jag ska blogga mer om :)

2 kommentarer:

  1. Bokhögar blir jag nog aldrig mätt på, vare sig andras eller mina egna :)

    SvaraRadera
  2. Ja tänk jag gillar också se bokhögar helt underbart.

    SvaraRadera

Johanna Mo - Svarta änkan

  Titel & Omslag Lite tråkigt omslag!  Handling Polisen Jakob Khalil plågas av skuldkänslor sedan ett vittne tog sitt liv rakt framför h...