26 februari 2016

Chris Jordan - Sekten


I en liten stad i Usa håller en ung man över hundra skolbarn som gisslan.
Polisens specialstyrka har fått ut de flesta barnen och är på väg in för att få fast i den skyldige när skolan sprängs i luften. Men när tioåriga Noahs mamma Haley inte lyckas hitta Noah så börjar man misstänka att han måste ha varit kvar där inne och man lyckas hitta pojkens blod.
Haley vägrar acceptera att hennes son är död och när Noahs lärare säger upp sig och försvinner från staden kontaktar hon en privatdetektiv för att få fram om det kan vara Noahs farfar som kan ha kidnappat sitt barnbarn för att han ska bli en del av den sekt som Noahs far vägrade ha någonting att göra med. 

Stora delar av boken är riktigt bra och spännande, sekten är inte riktigt en sekt och jag vet inte hur jag ska förklara den och om den försökte hålla låg profil går det rätt dåligt när man ska äga flygplan, ha en hel by och hemliga jätte byggnader i bergen. Men snacka om att sekt medlemmar inte kan tänka själva, de lyder blint någon annan och tror på vad den säger och förstår inte alls att de kanske vill en illa.
Betyg 3 av 5
boken finns att köpas på harpercollins

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sören Olsson - Tidsresenären

  Luna och Superkraften #6 Titel & Omslag Ett snyggt omslag som passar bra ihop med de tidigare böckerna i serien. Titeln passar rätt br...