11 augusti 2015

Prison break förnyat :)

När sambon för några dagar sedan berättade att det tydligen var tal om att Prison break skulle få en femte säsong så trodde jag först att han skämtade, läste lite om det på  nätet och idag såg jag att FOX har gett Prison break en femte säsong!

Visst jag tyckte allting fick ett bra avslut och att första säsongen var den absolut bästa men det var så många karaktärer som jag hatade och älskade så det ska bli spännande hur de ska få ihop allting igen! Och även se vad man kommer tycka om det, men jag kommer helt klart se säsong fem och ge den en ärlig chans.


Ni som inte tror på mig kan läsa nyheten HÄR! :) 

Någon mer som sett Prison break?

3 kommentarer:

  1. Hm, vet inte vad jag ska säga om det. Jag gillar verkligen serien när den gick men det kändes ändå som att fyra säsonger var tillräckligt. Jag kommer dock se den femte :)

    SvaraRadera
  2. Jag kommer se den femte delen men jag känner mest nej, de kommer förstöra det och hur de ska få ihop det förstår jag inte riktigt med tanke på filmen.

    SvaraRadera
  3. Älskade den serien :) Tyckte också att den slutade bra men jag är klart nyfiken på att se denna säsong. Kul att båda bröderna är klara för sina roller :)

    SvaraRadera

Natalie Cox - En oväntad jul

  Titel & Omslag Ett gulligt omslag och passande titel. Handling Charlie älskar inte julen. Särskilt inte den här julen. Charlies pojkvä...