6 juli 2015

Robyn Carr - När solgen går upp


Del ett i serien om invånarna i den charmiga småstaden Virgin River.
Sökes: Barnmorska/specialist sjuksköterska till Virgin River (600 invånare) Gör skillnad och njut samtidigt av Kaliforniens imponerande Redwood-skogar och kristallklara vattendrag. Gratis boende i stuga.

När Melinda Monroe ser annonsen bestämmer hon sig för att den lilla staden bland bergen kommer bli ett perfekt ställe för att fly till för att få lite distans till sin sorg. Melinda blev för ett år sedan änka efter att hennes make blev ner skjuten i en livsmedelsbutik på väg hem från jobbet. 

Men när hon anländer till staden är inte allting så som hon har fått berättat för sig, hon kör fast med sin bil pga regnovädret som gör vägarna näst intill omöjliga att köra på och stugan är ett skitigt ruckel och läkaren som hon ska jobba med vill absolut inte ha någon kollega. 
Melinda bestämmer sig för att lämna staden, men hon måste stanna i staden över natten så vägarna går att köra på igen. Fast nästa morgon så hittar hon en nyfödd bebis på trappan och mötet med den före detta marinkårssoldaten som äger puben får henne att bestämma sig för att stanna några dagar.

Visst självklart är boken lite förutsägbar med vissa bitar men det finns även en del saker man inte får veta och eftersom det här är en serie så får man följa invånarna i fler än en bok vilket är riktigt roligt. Man får ta del av fler individer i staden och även få veta hur det går för dem.
Jag har redan läst del två och håller på med del tre och jag kommer sen även fortsätta med övriga delar i framtiden, en mysig serie om härliga individer med mycket fokus på kärlek och rätt och fel!
Betyg  4 av 5
boken finns att köpas på harlequin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...