1 juni 2015

dessa bokreor

Jag har verkligen försökt hålla mig från att beställa nu när det är ta fyra betala för tre och liknande pocket reor men efter en sak som har hänt så kände jag att jag kunde unna mig en beställning.
Och så klart insåg jag då att det kommit ut några nya böcker i pocket som jag väntat på så då slank två till böcker ner i kundkorgen!

Ta fyra betala för tre då blev det
Jenny Rogneby - Tärningen är kastad
Kristina Ohlsson - Lotus blues
Carin Gerhardsen - Tjockare än vatten
Jens Lapidus - VIP rummet

och de två böckerna som jag klickade hem i bara farten blev
Sarah Dessen - Allt och lite till (Perfekt sommarläsning)
Ann Olerot - Änglasynden


Det här är då 6 böcker jag verkligen är nyfiken på MEN helt ärligt så NEJ jag behövde inte fler böcker att läsa, jag har massor att läsa!! Ett par olästa rec.ex som väntar på mig som trillat hem i brevlådan iår. Och jag har en hög inköpta böcker som jag har köpt i år och inte läst som alltså SKA läsas innan nyår(försöker med den regeln även i år även om det inte brukar gå så bra)
Men till mitt försvar så med en bebis hemma så är det lättare att läsa pocket när han sover hos mig eller ammars, dessutom lättare med en pocket i skötväskan som är proppfylld med saker jag måste ha med mig!

Har ni lyckas hålla er från dessa lockande vår/sommar erbjudandena?

1 kommentar:

  1. De är inte nådiga dessa bokreor. Mitt köpfinger var i farten med hos Adlibris :)

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...