1 mars 2015

Tv - serier [v9]

Glee s06x08
Dubbel bröllop och japp det gick fort för Blaine och Kurt att gå från att dejta andra till att gifta sig men de var ju ment to be.


Arrow s03x14
Malcom tycker om att leka med elden, han släppte ut Slade och han var ju där Thea och Oliver är och tränar för att överleva.
Vi fick se vad Oliver gjorde när han kom tillbaka efter att ha varit död första gången, hur han spionerade på Thea och Felicity med flera.
Thea fick veta att hon dödade Sarah när hon var typ drogad, och hon blev inte glad på Malcolm.
Lance är jätte arg på Laurel.

Stalker s01x17
Ett riktigt bra avsnitt med fokus på Beth där det började med att det gick bra med Amanda, hon blev bara nerslagen i förra avsnittet. Men i det här så blev Tracy kidnappad men det var bara för att de inte skulle vara alla runt Beth och Ben som var med Beth blev skjuten och Beth kidnappad.
Perry insåg hur fel de gjorde och försökte rädda Tracy men det skulle han inte ha gjort.

NCIS LA s06x16
Sam blev skjuten men överlevde så klart.
Kensi och Deeks har verkligen blivit ett par nu, de ses jämt och Deeks fick träffa Kensis vänner.

Eye Candy s01x07
Lindy gick undercover med Tommy och eftersom de blir övervakade så måste det verka som att de är ett kärlekspar, och det Lindy inte vet är att hennes pojkvän tittar på oxå.
Tommy blev drogad och Lindy blev kidnappad, men Tommy lyckades rädda henne och hennes pojkvän kände sig överflödig och gick därifrån.  Men så klart visade det sig vara seriemördaren som ville skrämma Lindy.

Chasing life s01x17
April hamnade verkligen i skiten för artikeln hon skrev, men det ordnade sig till slut, fast då har April hunnit börja oroa sig för att hennes cancer ska ha kommit tillbaka. 
Nu är det Brenna som avfärdade Greer eftersom hon tycker att Greer först behöver ta tag i sitt liv.

the Fosters s02x17

Callies pappa har hjälp till så Girls united fått sig ett hus och det renoveras just nu. Jude frågade han om han kan köpa Callie en bil så de kan ses när de vill.
Daphne gick till polisen och sa att hon var den som kidnappade sin dotter och att hon var själv om det så att inte Callie skulle hamna i knipa.

the 100 s02x14
Bellamy blev påkommen, men lyckades fixa sitt uppdrag trodde dom men de kom på han och jagade han och vi får se i nästa avsnitt om de fortsätter leta efter han eller om de måste kriga.
Clarke berättade för Octavia att hon visste om att de skulle bli bombade och hon fortsatte att skylla på att hon gjorde det för Bellamy. Octavia är jätte arg, men Indra förklarade att hon förstår deras ledares beslut och att det är krig och det är deras fiender som dödade dom.
De i öknen kämpar sig framåt, men är minor lite över allt, men nu verkar de vara när City of Light.
Clarke och Lexa kysstes. Raven verkar oxå ha skaffat sig en ny pojkvän, Kyle.

Chicago PD s02x16
Antonio går under cover. Jay vill att dom går ut med deras förhållande men Erin vill inte, och Hank misstänker redan att de har ett förhållande. Innebär det här slutet för deras relation?

Arrow s03x15
Nu verkar alla veta att Oliver Queen lever, men de verkar oxå ha insett att det inte var han som dödade Sarah. Och då utmanar så klart Laurel Malcolm och det slagsmålet är rätt svårt att vinna, ja om man inte har en pistol, men då kommer ju de som fortfarande ska hämnas Sarahs död och lägger sig i och tar Malcolm med sig, men då tar Oliver en egen gisslan.
Fast sen hamnar Oliver som gisslan fast inte för att bli dödad utan för att bli nya Ragu ledaren.
Felicity och hennes chef får till det och det tycker jag är bra för jag är less på att Oliver ändå inte kommer prioritera och uppskatta henne.


How to get away with murder s01x14-15 *säsongsavslutning*
Oj det är så många skyldiga och oskyldiga i den här soppan.
Ny vändning när de började misstänka att Sam och Rebecca dödade Laila, men vi fick äntligen se vad som hände mellan Sam och Laila. Hon har bestämt sig för att behålla bebisen även om han inte vill ha det och han säger till henne att han älskar henne och inte Annalise.
Men det gjorde han bara för att sen se till att någon dödade Laila och den som utförde det är Frank.

Annalise pratar med sitt ex som kommit ut mot borgen och hon säger att hon är oskyldig och aldrig har försökt att få han att ta på sig skulden.
Connor och hans pojkvän gick och testade sig mot könssjukdomar och det visar sig att hans pojkvän är hiv positiv och Connor är inte det, om han inte blivit smittad så det inte syns än på proverna.
Och när Rebecca bara försvann, men vi fick veta att Annalise och Frank hade hennes kropp i källaren, gjorde allting ännu snurrigare.


Hart of Dixie s04x07
Usch vad hemskt för Lemon att hennes mamma helt plötsligt ville ses efter så många år.
Men äntligen fick Lemon och Lavon tummen ur att börja dejta på riktigt.
AB och George gick äntligen på en dejt, de äter lutfisk och mår sen inte så bra och maten var äcklig så det blev en tidig kväll men George ringer AB nästa morgon för att de ska äta frukost ihop.
Zoe säger ifrån till Wade att han får sluta flirta med alla och han tar Lavon till hjälp.

Helix s02x07
Oj vilken störd serie. Alan berättar för Sarah att han tror att han var den som överföll henne i labbet.
Den där ledaren ger någonting till alla och säger att det är medicin så att de inte ska bli som de där läskiga, men det visar sig vara så att han dödar dom alla.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...