8 mars 2015

Tv - serier [v10]

Chasing life s01x18
Leo ber om ursäkt till April och sen ska han åka med tåget till New york, men det händer en olycka med tåget och April tror att Leo kan vara en av de döda i krashen.
April nojar sig hela tiden för att få tillbaka sin cancer men hon får hjälp av Dominics mamma.

Eye candy s01x08
Lindy får veta att allting som hänt senaste tiden har varit en plan från polisen, till och med hennes pojkvän Benjamin som dog var fejk. Och hon får även veta att de kanske har information om hennes syster som de inte har berättat för hon och att Benjamin var emot hela ideen.
Mannen de försökte få tag i via Lindy är den som nu hjälpt henne mot Tommy och Catherine och som berättat sanningen för henne.

the Fosters s02x18
Alla tar det inte så bra att Callie vill bo hos Robert och strax efter pratar hon med Daphne och får veta att hon har tagit på sig allting så att Callie inte ska bli lidande för att hon varit en bra kompis.
Callie berättar äntligen för Steph att hon var så rädd att de inte skulle vilja ha henne längre om de fick veta vad hon varit inblandad i och att hon trodde att det skulle göra mindre ont om hon lämnade själv än att de avvisade henne. Steph sökte upp Robert och sa att hon inte kommer ge upp Callie så lätt.
En av tjejerna från girls united har börjat fnaska på gatan och har en pimp, Rita försöker prata hon till rätta men misslyckas grovt eftersom pimpen är där. Men Callie och Rita gör ett nytt försök tillsammans och jag hoppas verkligen att de lyckas hela vägen!
Mariana försöker pusha Jesus att acceptera stipendiumet han har blivit erbjuden.

Nästa avsnitt kommer nog oxå vara riktigt bra! Steph kommer tydligen spionera på Robert för att de ska få vårdnaden om Callie. Jude och hans vänner kommer gå in i någons hus och bli komna och någon blir antagligen skjuten.....

Chicago fire s03x16
Den nya chefen har verkligen problem med sin prioritering,  så nu är brandstation 51 under utredning.
Och såklart tänker nya chefen kasta Casey under bussen, och han är ju även väldigt god vän med han som blev förflyttad till 51 som ingen gillar och som jag inte kommer ihåg namnet på.
Men han vägrar bli manipulerad av den nya chefen, han blir hellre sparkad från huset än vittnar falskt om vad som hände när nya chefen prioriterade fel.
Mouch får veta att han är pappa och att hans identitet har läkt ut när han varit sperma donator, och en son till han hör av sig och vill träffas. Men Mouch får kalla fötter och åker därifrån efter att ha sett hur hans son stod nervöst och väntade på om han skulle komma.
Wallace är villig att komma tillbaka till jobbet nu när nya chefen fick sparken, och han vet inte hur Donna ska ta det men de lurar mest varandra för han vill tillbaka och hon vill att han ska tillbaka till jobbet för han är lite jobbig att ha hemma.

the 100 s02x15
Raven och vad han nu heter blir påkomna när de sätter ut bomber, men lyckas utföra sitt uppdrag.
Men de på insidan vet ju vad som pågår oxå och vad deras plan är.

Ledaren på Millweather försöker få fram de som gömmer sig genom att berätta sanningen om att de kan gå ut igen om de blir behandlade.
Det händer massor på både in och utsidan nu, men Clarke blev lurad, the grounders ledare såg till att hennes folk blev befriade och hon lämnade the sky people att dö.
Men som vanligt så vet vi att Clarke inte ger sig,

the Following s03x01
Ska bli riktigt skönt med en säsong utan Emma, inte för att jag gillar den levande tvillingen nå bättre och sjuk är ju det minsta man kan säga att han är men ska bli spännande att se vad som kommer hända i den här säsongen. Och fortfarande är jag så misstänksam mot alla karaktärer.


Hart of Dixie s04x08
Brick fyller år och alla har glömt det.
Lemon börjar äntligen dejta Lavon, vilket innebär att Lemon vill ha mycket egentid med han och det innebär att Zoe och Wade får mindre Lavon tid. Så det blir bråk mellan Zoe och Lemon men de bestämmer sig för att gå på spa för att umgås lite.
Lavon får ok av Brick att han och Lemon dejtar. 

Glee s06x10
Sue fick sparken, sen skaffade hon sig en egen grupp som dansar och sjunger för att kunna konkurrera med Glee club och de andra.
Rachel fick jobbet hon sökte som Mercedes hjälpte henne att hitta, men Sam stöttar inte Rachel utan är rädd att hon kommer göra om samma misstag igen.1 kommentar:

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...