15 januari 2015

P.D. Martin - Dödskyssen


Jag är inte riktigt säker på vilken del i serien det här är men gissar på fem eller sex om Sophie Anderson som jobbar profilerare åt FBI och hon har även vissa synska förmågor där hon ibland kan se vad offret eller förövaren har gjort eller har tänkt göra.

I den här boken får vi följa när de försöker hitta mördaren till en flicka som hittades död i en park med bitmärke på halsen, så redan tidigt pekar det mot gothkulturen och människor som går steget längre och tror de är vampyrer och måste dricka blod.
Sophie ger sig in i gothkulturen och deras ute klubbar under täckmantel för att se vad hon kan känna och hitta men snart är hon för inblandad att det börjar bli lite väl personligt, och även mördaren har hunnit få upp ögonen för Sophie. 

Jag har gillat de tidigare böckerna i serien men den här hade jag lite svårt för, det känns lite för extremt och Sophie borde vara smartare.
Betyg 2 av 5
boken finns att köpas på harlequin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Unni Lindell - Drönaren

  Cato Isaksen #12 Titel & Omslag Den här titeln passar så bra och omslaget är riktigt snyggt.  Handling  Drönaren svävar fram över  gra...