28 januari 2015

Lotte & Sören Hammer - Ensamma hjärtans klubb

Det här är tredje boken i serien om Konrad "Simon" Simonsen och hans polisteam. 

I den här boken får vi följa när Konrad som kommit tillbaka efter en allvarlig hjärtattack och får då börja med ett rutin jobb, med en död brevbärare i en trappuppgång.
Till sin hjälp får han Pauline Berg som även hon är tillbaka till jobbet sedan hon blev kidnappad. 
När Konrad börjar nysta i brevbärarens liv så verkar det som att den som har lösningen är en präst men han har ju tystnadsplikt så de måste ta andra vägar för att få fram sanningen. 

Pauline borde inte ha fått komma tillbaka till jobbet redan, hon är verkligen inte redo för det och oj vad jag har stört mig på henne genom hela boken. 
Och den här boken var bra de första kanske hundra sidorna sen fanns det inget tempo bara mängder med människor och platser och värsta gröten som gjorde mig mest förvirrad och ointresserad men där i slutet blev det lite bättre men ändå inte nog bra, jag tvingade mig igenom boken.... 
Efter tre halv bra/dåliga böcker så kommer jag  INTE fortsätta läsa på den här serien, det är en typ av deckare som inte alls tilltalar mig.
Någon annan som har läst böckerna i den här serien? Som kanske har någon annan åsikt? 
Betyg 2 av 5
 boken finns att köpas på  adlibris   cdon 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...