23 november 2014

Tv - serier [v46]

Chicago fire s03x08
Vilket spännande avsnitt, många liv i fara. Det var lite läskigt när den nya tjejen som jobbar med Milles blev förföljd men den där Gus kanske kommer vara bra att ha i framtiden.
Chefen ska få en son, mer eller mindre hela 51 gänget åkte på Zumba träningen.

Chicago PD s02x08

Erin har blivit erbjuden ett nytt jobb ska bli spännande att se om hon tar det eller inte. Voght håller sina medarbetare om ryggen och litar på dom och de kör verkligen på teamwork.
Nästa avsnitt kommer bli super spännande!!

the 100 s02x05
Clark återförenades med sin mamma och äntligen får hon veta att Finn och Bellamy överlevt.
Bellamy, Ocativa och tre till kom tillbaka till de vuxnas läger, Finn och Murphy letar fortfarande efter Clark så Bellamy Ocativa och Clark ger sig ut i skogen igen.
the Grunders berättar för Finn och Murphy och Finn sköter the Grunders, men när han skjuter hör Bellamy Clark och Ocativa var dom är och får se vad Finn har gjort.

Usch vad dom experimenterar med Lincoln. Jasper går med på att rena hans tjej kompis blod genom sin kropp för att rädda livet på henne.

the flash s01x06
Det som dödade Barrys mamma visade sig för Iris pappa och lämnade en kniv mitt i ett kort på henne på väggen.

Red band Society s01x08
Charlie vaknade upp, eller öppnade i alla fall ögonen. Hunter kysste Kara.

How to get away with murder s01x08
Vi närmar oss mordet, och avsnitten blir bättre och bättre. Annalise tänker sätta dit Sam för mordet men även Bonnie visste att Sam var otrogen och att han var gravid och hon hade oxå en affär med Sam. Så det är många som har motiv till att döda Sams ena älskarinna och sen till att döda Sam.
Rebecca jobbar ju med Nate om att sätta fast Sam.

Arrow s03x07Oliver gick miste om sin chans med Felicity, han hade sin chans och nu verkar hon få ihop det med sin chef istället. Thea och Roy verkar vara helt över om hon nu skaffat sig en ny pojkvän.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...