2 november 2014

Tv - Serier [v44]

the 100 s02x02En bebis kvar på the Ark eller fantiserar han om sin son? Och nu har han tänkt försöka ta dom ner på jorden oxå, han vill inte låta bebisen dö. Han dör nästan när han försöker rädda deras liv och sen är bebisen borta och istället ser han sin stora son som pushar han att fortsätta kämpa.
Och han kom sig ju ner tillslut, eller i alla fall från the Ark.
Raven väljer att bli opererad för att få ut kulan för att hon förhoppningsvis ska kunna gå igen, sen ber hon Finn att leta reda på de andra. Så de är några som bestämmer sig för att bege sig ut i skogen och leta reda på dom och så klart vet Clarkes mamma om det och stöttar dom.
Clark hon letar efter sanningen och hitta att där de är nu de håller folk fågna i burar och i en av burarna är Anja, de verkar ta blod från dom och kanske tar deras organ?
Octavia får hjälp av Lincolns vänn så hon överlever sen tar hon han som gisslan och vill byta han mot Lincoln. Men när de ska byta så kommer det reapers.

Arrow s03x04
Oliver får veta att Malcom lever och berättar det för Thea, och hon låtsas som ingenting utan hon är helt och hållet Malcoms flicka nu. Malcom säger att det är Sarahs flickväns pappa som dödat Sarah.

the Flash s01x04
Felicity kom och hälsade på Barry och så klart måste hon ju få se labbet. Kul att få se Wentworth Miller (Michael Schofield i Prison break) i en serie igen jag hoppas han kommer vara med i fler avsnitt och det verkar som att han kommer få vara det eftersom de inte fick fast han.

Stalker s01x05

Vilket bra avsnitt, precis vanligt!! Det här har blivit en stor favorit för mig för det är så spännande fall och man får bara pyttesmå ledtrådar om huvudkaraktärernas privatliv och jag vill veta mer!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...