30 november 2014

Kami Garcia & Margaret Stohl - Den sista prövningen

Äntligen är den här, fjärde och sista den i Beautiful creatures serien, om jag ska vara helt ärlig så har jag inte längtat för att jag har älskat serien utan för att den är lättsam underhållning och det är skönt att få göra lite avslut med serier.

Spoiler varning!!
Ethan dog ju i förra boken men de dödliga är ju inte riktigt döda och när Ethan redan har offrat allt för Lena så kan han ju kämpa lite till för att försöka överleva döden.
Boken går ut på att Ethan försöker ta sig tillbaka till Lena, och hur hon kan försöka hjälpa han men ingen förstår vilket priset är som de måste betala för det de vill för att de ska få leva tillsammans.
Känslorna mellan Ethan och Lena verkar vara starkare än någonsin men oftast inser man ju inte hur mycket någon betyder förens det händer någonting riktigt hemskt.

Boken var bra, underhållande och så har hela serien varit men det är väldigt segt och långdraget men samtidigt kan jag inte säga att vissa partier hade jag velat vara utan för vissa delar måste ju vara med för att storyn inte ska ha stora hål.

boken finns att köpas på   adlibris   cdon

1 kommentar:

  1. Jag har haft den hemma ståendes i bokhyllan ett tag nu. Kanske dags att ta tag i den? :)

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...