5 oktober 2014

Tv - Serier [v40]

Heartland s08x01 *säsongsstart*
Amy kommer tillbaka, men med henne kommer även kaoset. Vad har hänt mellan henne och Amar? För att han har känslor för hon det har man märkt hela tiden.
Amy och Ty förlorade huset de hoppades köpa men Amy är så egoistisk som tycker att livet kretsar kring henne, hon måste vakna och se vad hon har inte bara söka äventyr.
Känns som att Amy och Ty kommer ha penga problem nu ett tag men vi får se hur det går och vad som händer när Ty får veta om Amy och Amar.

Resurrection s02x01
Det fortsätter återvända fler döda, nu kom Henrys mamma tillbaka.
Martin blev kidnappad och blev då drogad och förhörd sen dumpade dom han i ett dike och nu verkar dom vilja hitta han igen, för Martin råkade bli skjuten och dog och är nu alltså en återvändare.
Jag får se om den här serien får stanna på veckoschemat, det känns inte riktigt så...

Saving hope s03x01
Alex fick en sax i hjärtat i sista avsnittet på förra säsongen och nu handlar så klart det här avsnittet om att rädda hennes liv. Eftersom det var Joels patient som anföll Alex så blir Charlie förbannad och börjar slåss med Joel medan Alex kämpar för sitt liv och personalen gör allt för att rädda henne.
Joel såg till att han som attackerade Alex dog.
Nu tror jag dock att Alex och Charlie kommer komma närmare varandra jag som vill se Alex och Joel tillsammans. Maggie och Gavin gjorde slut för Maggie vill ha mer!

Saving hope s03x02
Alex blev frånkopplad från andningsmaskinen och sen när Joel kom och besökte henne så kysste han henne och hon vaknade.
Men Alex sa till Charlie medan hon låg i koma att hon vill att dom ska skaffa barn.
Och enligt det vi fick se som kommer hända så minns inte Alex Charlie längre, så nu hoppas jag verkligen att Alex och Joel får den chans de aldrig har fått.

Castle s07x01  *säsongsstart*
Castles bil blev prejad av vägen och sen blev han kidnappad precis före sitt bröllop. Efter två månader hittar dom Castle i en båt med skotthål i båten, och de hittar massor med konstiga saker som han har gjort och var han har varit men han minns ingenting och tillslut hittade Kate någonting som gjorde att hon kunde lita på vad Castle sa, fortsättning följer!!

How to get away with murder s01x01  *seriestart*
Direkt i pilot avsnittet fick vi lära känna massa olika karaktärer och hur upplägget för serien ser ut och det blev ju ett rätt spännande avslut på första avsnittet!
Jag har höga förväntningar på den här serien så hoppas den kommer stanna på veckoschemat.

How to get away with murder s01x02
Nytt fall men att några elever har gömt undan någon kropp finns i bakgrunden och jag tycker inte den storyn utvecklas nog fort och man får mest se glimtar man redan har sett eller som inte säger så mycket. Men precis i slutet fick vi massor med info och helt plötsligt vill jag se mer!!

Chicago fire s03x02

Gabbi bestämmer sig för att bli brandman och Casey friar till henne, men helt plötsligt finns inte hennes plats kvar och Gabbi blir kvar på 51 tills vidare.
Mills letar upp sin andra fars familj och då får han veta att hans fars familj ville inte ha någonting med hans mamma att göra för att hon var mörk och då ville de inte att Mills skulle ha någonting med dom att göra. Oj nästa avsnitt kommer bli hur spännande som helst!!

Bones s10x01-02
Brennan fick ut Booth från fängelset genom att använda fula knep men han ansågs som en fiende där inne polis och polismördare. Neeeej Sweets dog han som ska bli pappa och allt, men det var ett bra och fint sätt att ta avsked av Sweets karaktären.
Och det känns lite som att Sweet blivit ersatt av en ny kollega till Booth.


Stalker s01x01 *seriestart*
Så sjukt spännande serie, jag hoppas den här serien kommer fortsätta ha så här hög kvalité för då kommer Stalker stå högt upp i vecko schemat!
Att Stalka eller att bli stalkad verkar vara seriens måtto.


1 kommentar:

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...