20 augusti 2014

Rebecca James - Sanningen om Alice

Katheriens lilla syster Rachel är död, fylld av skuld och sorg flyttar Katherine till sin faster i Sydney för att få lite distans till sin systers hemska död.
Där lär Katherine känna Alice som är både vacker och populär och inom kort är de riktigt nära vänner men snart börjar Katherine märka att Alice även har en mörk sida och den sidan vill man inte träffa på.
Så när Katherine lär känna några nya vänner så inser hon att hon inte riktigt vill ha Alice i liv men när Alice märker det blir hon riktigt arg.
Och när Katherine har gjort Alice arg så börjar sanningen komma fram och hon hade aldrig kunnat tro att sanningen var så hemskt.

Rebecca James har samma stuk på sina böcker så har man läst en bok så vet man ungefär åt vilket håll det lutar men det hindrar inte mig från att tycka att boken är riktigt spännande.
Jag drogs med i storyn och hade svårt att sluta läsa för jag ville veta hur det skulle gå för Katherine och om jag hade rätt om Alice.

Betyg 4 av 5
boken finns att köpas på  adlibris  cdon  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...