20 juli 2014

Tv - Serier [v29]

Graceland s02x04
Stackars Dale som aldrig verkar få en relation med sin son, inte så länge inte sonen själv då kommer söka upp han men lär ju inte hända när hans mamma inte vill berätta att Dale är hans pappa.
Nästa avsnitt kommer bli riktigt spännande, när de tydligen har en mullvad bland sig.

the Last ship s01x04
Äntligen lite vila för folket på båten och den där Chung han kan verkligen en hel del, hoppas han får börja ta lite mer plats. Hårt

the Night shift s01x08
Nu äntligen får vi veta hur det gick för Topher och så klart gick det bra även med komplikationer.
T.C lider av ptsd och skulle nog behöva lite hjälp för han bearbetar på tok för mycket själv, men äntligen berättade han för Jordan att han tycker att det är hans fel att hans bror dog. Deras chef har en tumör bakom ögat och Jordan är misstänkt för att inte ha gjort allting hon kunde för att rädda han som höll dom under vapenhot och som sköt Topher.

Chasing life s01x06
April får en exklusiv intervju med Leos pappa. Leo berättar för April att strålbehandling kan påverka hennes fertilitet och han försöker hjälpa henne  att hantera alla känslor och tankar kring cancer.
Leo kysste April och sen fick han ett anfall och på sjukhuset så får April veta att han bara har 3-4 månader kvar att leva och han är intresserad av April.
Vad jobbigt Aprils mamma är som ska lägga sig i och ändra allting.
Brennas kompis smsade till Brennas pojkvän och bad han komma på  Greer fest och det slutade med att Greer blev jätte irriterad och bad dom dra.

Teen wolf s04x04
Scott och de andra försöker låsa in den nya killen Liam när han ska förvandlas för första gången men efter lite om och men lyckas han fly i alla fall. Mr Argent kommer och hjälper till.
Lydia har ofrivilligt fest och upptäcker att ett rum är ljudisolerat och döljer någonting i väggen och på en Lp-skiva hör hon kod nyckeln för att lösa det hon har skrivit.
Stiles försöker stötta Milea när hon förvandlas och visa för hon att hon inte kommer göra han illa.
Den dära tysta typen söker upp Peter och berättar att det är Derek som han är ute efter och när Derek och cheriff Stilinski har tagit han så kom Peter och dödade tyst snubben.
Jag gillade att Mr Argent var tillbaka och nu tillhör Liam Scotts flock vilket kan vara en stor fördel.

Under the dome s02x03
Det började regna någonting rött som inte var blod men det brände på huden.
Junior, Joe, Norrie och den nya tjejen får kontakt med omvärlden, läser lite mail och Junior får kontakt med sin mamma och hon säger att han ska söka upp Lyle. Nu fick dom veta vem tjejen som de hittade i skogen är, Melanie Cross, och hon borde ha varit betydligt äldre än hon ser ut att vara.

Witches of  East End s02x01-02
Någon såg Dash döda Killian och har foton på det, Dash har även fått krafter men han är inte riktigt medveten om det än. Joanna var döende men hennes son Fredrick kom tillbaka, han flydde från någon annan sida och han tog över det som var i Joannas kropp. Han är dessutom Freyas tvilling.
Ingrid går i sömnen och vaknar i trädgården och hon minns ingenting från det.

Covert affairs s05x04
Annie var med om en bilolycka men det gick bra och hon skrev ut sig så fort hon bara kunde.
Haylie och Annie träffades och Annie blev lite konstig, kanske hon är svartsjuk i alla fall även om Auggie och Annie inte lär hända igen och nu verkar hon ha två undercover killar efter sig.

the Leftovers s01x01-02
Massor med människor försvann helt plötsligt från världen och ingen vet hur eller varför.
Vi får följa en del personer och även en typ sekt, men jag har inte riktigt förstått hur allting ligger till ännu men jag ska ge serien några avsnitt till i alla fall.
Däremot så var det kul att få se många kända ansikten som tvillingarna från Teen wolf, Liv Tyler, Michal Gaston, Chris Zylka (Twisted, 90210), Amy Brenneman.


1 kommentar:

  1. älskar the Leftovers men den är lite krånglig så tror man antingen älskar upplägget eller hatar det :)

    SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...