Tv - Serier [v22]

Crisis s01x09
Det är inte lätt att veta vem som är god och vem som är ond i den här serien.
Någon attackerar hela usa via internet men den de lyckas stoppa henne men då dödar Mr Gibsson deras son men nu har ett av barnen sett det så vi får se om även barnen börjar misstänka att Mr Gibsson kanske inte är den de tror att han är.

Rookie Blue s05x02
Sams syster sa att Andy inte borde stanna med Sam för han kommer bara såra henne. De har fått en ny rookie som Andy får ha under sina vingar.

the 100 s01x11
Det finns några överlevande fortfarande på the Ark. Och Abby (Clarks mamma) är en av dom men hur lång tid har de kvar och hur ska de ta sig därifrån.
Clark och Finn blir kidnappade av the grounders för att de vill ha Clarks hjälp för att rädda en av deras yngre, de vill även att Clark ska bli en av dom för deras healer är död.
Clark lyckas fly men fastnar i en av deras fällor och vi vet inte om Finn överlever.
När de inte dyker upp tror Raven att de är och gullig gullar någonstans så hon förför Bellamy.

Awkward s04x07
Jenna och Luke fortsätter träffas och Jenna försöker få ihop Eva och Matty och då blir Jenna så klart svartsjuk. Tamara och Jake drama. Sadie och Austin gjorde slut på grund av Eva.
Matty och Jake åker in för att de satt fulla i bilen, Eva han smita iväg och i nästa avsnitt kommer Eva gör allt för att förstöra Jenna och Mattys vänskap och hon kommer även på Luke med att vara otrogen....DRAMA!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Abdel Sellou - En oväntad vänskap

Anki Edvinsson - Lust att döda

Teen wolf ~ säsong 2