26 maj 2014

Tv - Serier [v21]

Hart of Dixie s03x22 *säsongsavslutning*
Zoe har insett att hon nog inte vill att Wade ska åka och hon inser att hon älskar Wade när Joel
kommer tillbaka, och han stöttar att Zoe ska berätta hur hon känner för Wade. Och så klart gör hon det inför hela Bluebell och hon svarar ingenting utan går därifrån.
AnnaBeths pojkvän har en garderob full med exakt likadana sneakers(200 stycken), rätt skum kille.

Meatball och vad hon nu gör slut, och alla som är kära och inte ärliga om det har hicka.
AnnaBeth dumpar killen och inser att han bara var en rebound.
Wade bestämmer sig för att inte åka i alla fall eftersom han var tvungen ha på sig kostym och slips och så klart pga Zoe men det har han nog inte själv insett men shit vilken kemi de har!!!
George inser vad han känner och skyndar sig efter Lemon som har klivit på en båt, men där är även Lavon  och det blir lite konstigt och Lemon vet inget för hon flirtar med någon på båten.

Jag gillar Zoe och Lemon tillsammans och jag hoppas deras vänskap utvecklas i nästa säsong, som
jag vill se NU!! Usch jobbigt att vänta!

Bones s09x24 *säsongsavslutning*
Booth blir skjuten och han hinner inte mer än bli opererad så har de satt på han handfängelse och han är misstänkt för att ha skjutit de tre FBI agenterna som försökte döda han.

Rookie blue s05x01
Äntligen är Rookie blue tillbaka,
Cloe höll på att dö och sen igen men hon klarade sig och tur det när det visade sig att hon har några skelett i garderoben.
Andy berättade för Sam i ambulansen och då insåg hon att hon fortfarande älskar han och berättar det för Nick som så klart inte blir så glad. Så nu lär Andy och Sam bli tillsammans igen, jag gillade faktiskt Andy med Nick men är inte förvånad.
Gail fick något psykbryt och klippte av sig håret och hon och Olivia är betydligt mer än vänner.

the 100 s01x10
Murphy kom tillbaka och verkade ha blivit torterad och infekterad med ett virus så ungdomarna blir sjuka och några dör av viruset och de får veta av Lincoln att de har tänkt anfalla när de ligger sjuka.
Så de gör ett motdrag och bombar bron och hoppas att få med så många av the grounders som möjligt. Raven blir sjuk och hon berättar sen för Finn att han älskar Clark mer än henne.
Och nästa avsnitt ser ut att bli riktigt bra!

Awkward s04x06
Jake kom på att det var Tamara som var Autumn och blev så klart super sur. Matty skämde ut sig själv och Jenna inför hela skolan och inför Jennas nya pojkvän.
Sen såg Matty hur Jenna och hennes nya pojkvän hånglade och han såg verkligen sur ut.

Chicago PD s01x15
Antonio är tillbaka, men hans fru/sambo uppskattar inte att han går direkt tillbaka till jobbet så hon lämnar han eller något liknande.
Erin försöker bli av med Charlie men måste till slut prata med Voight om det för att få hjälp.
Voight kom på vem som var tjallaren i hans team, Jin och de hade ett samtal, och senare har han tänkt fly men han hittas död.
Adam ber om ursäkt till Rookien och då får de till det så nu lär de dejta.

1 kommentar:

  1. Tänk att Bones hållit på i 9 säsonger! Det trodde jag faktiskt inte, men vad kul att den fortfarande är igång :)

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...