31 januari 2014

P.D. Martin - Vision av mord


Bok 1? i serien om FBI agenten Sophie Anderson.

Sophie Anderson är specialist på att blottlägga seriermördares tankar, hon sätter sig in i deras sjuka impulser och begär och gör allt för att fånga dom innan dom dödar igen.
Hon är uppvuxen i Australien men blev erbjuden ett jobb på FBIs högkvarter Quantico som hon inte kan tacka nej till, hon får jobba med sin väninna Sam och den ursnygga agenten Josh Marco.

Sam försöker få Sophie att släppa efter och ge Josh en chans och när Sophie äntligen ger efter för spänningen som finns mellan henne och Josh så vänds hennes värld upp och ner.


De jagar en seriemördare, men snart vet Sophie inte längre vem som egentligen jagar för seriemördaren verkar intressera sig för både henne och Sam. 

Sophie drömmer väldigt mycket, och ibland lyckas hon se fragment från det mördaren eller hans nästa offer ser men allting är för luddigt och hon vet inte hur hon ska förklara det för sina kollegor. 

Jag blev jätte besviken över att en karaktär dör som jag verkligen hade velat ha med i fler böcker i serien, jag har redan nästa bok hemma så jag ska läsa den nu direkt.
Ska bli riktigt spännande att se vad som kommer hända i den! 

Betyg 4 av 5

Boken finns att köpas på   Adlibris  CDON   Harlequin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...