22 januari 2014

Akuten = ingen läsning

Gick här hemma i en vecka med gallanfall som gjorde att jag inte var så pigg och inte har orkat läsa och blogga speciellt effektivt. 
Pallrade mig tillslut till akuten(gillade min bortförklaring att jag inte ville åka när vi hade -30 men då blev det -15 och blev iväg tvingad av ungefär alla)
Var där några timmar och vandrade nästan en stig i rummet för ligga ner gick inte alls och första sprutan hjälpte inte alls, så de pumpade mig full på morfin och blodproverna såg rätt okey ut så fick åka hem och fortsätta käka morfin hemma och hoppas på att inte bli ännu sämre. 


Hade värsta bästa sjuksköterskan och at-läkaren, de var så gulliga och hjälpsamma och de skickade en remiss på ultraljud med en gång så om det inte är riktigt okey blir det eventuellt en operation. 
Jag hoppas allting ser super bra ut och att jag aldrig mer kommer få några liknande besvär, man får ju självmordstankar av att ha så där ont när ingenting fungerar och man helst vill dö för att slippa smärtan men min nya kompis morfin han är en riktigt bra kompis men man blir ju inte så bra på att läsa i det tillståndet..... 

Så sorry mina älskade läsare jag läser extremt lite nu några rader sen somnar jag men jag försöker i alla fall läsa ikapp era bloggar och kommentera, försöker komma i kapp med tv-serier och recensioner av tidigare lästa böcker. 

Men jag har inte tänkt sluta läsa böcker utan kroppen vilar just nu men jag åter vänder nog snart ska bara vila först.

Tack alla mina läsare för att ni gör bloggandet så roligt, att ni snor så mycket lästid genom era underbara inlägg och tips av böcker och tv-serier :P 

[Anna]

4 kommentarer:

 1. Usch det lät inget kul med så mycket ont! Hoppas du slipper med besvär!

  SvaraRadera
 2. Åh, stackars dig! Har som tur än inte fått något sånt (peppar, peppar ta i trä!) men man vet aldrig.
  Hoppas du mår bättre nu & förhoppningsvis ser vi dig tillbaka på bloggfronten inom kort!

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 3. Många krya på dig hälsningar och kramar. Hoppas verkligen att du slipper besväret snarast och får må bra.

  SvaraRadera
 4. Hoppas du känner dig bra nu! Otäckt att ha så ont!!

  SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...