Tv - serier [v49]

Glee s5x7
Måste Jake bete sig som att det är Marlie som har varit otrogen?
I NY så har de börjat spela med sitt band men Kurt kanske inte borde välja låtarna men jag gillar Demi och Adam. I övrigt så är Glee någonting jag slår på lyssnar lite halvt och gör någonting annat, det är inte så intressant och har ingen bra story just nu.Witches of East end s1x7-9Dash slog till Killian efter att han hört när Freya och Killian pratade om deras kyss och nu är han fly förbannad. Visst Freya och Killian har kemi men jag gillar Dash och som tur var så när Penelope hade tagit Freyas krafter så blev hon döende men Dash räddade livet på henne och insåg då hur mycket han vill ha Freya i sitt liv.
Killian skulle åka men han kom tillbaka och sa åt Freya att han älskar henne och att hon inte får gifta sig med Dash för han kommer då förgöra henne.
Freyas pappa kom tillbaka och Freya vill så klart ha med sig honom på bröllopet.
Det är även Wendys sista liv, man har ju nio som katt...

the Originals s1x9
Vad grymt Klaus är när han ber alla vampyrer att jaga varulvarna och döda dem, speciellt oshysst att säga så när Hayley sitter vid samma bord, det är ju hennes släktingar.
Marcel och Klaus grävde ner stridsyxan och Rebekah gillade inte att Marcel än en gång valde Klaus framför henne, men hur lång tid kommer det ta innan någon av grabbarna hugger den andre i ryggen den här gången då?
Vad kommer hända med Cami nu när Davina hjälper henne att minnas allting.
Elijah och Hayley har så enormt mycket kemi och snart kommer det nog hända någonting mellan dem men det är skönt att de drar ut på det, så man har någonting att se fram emot.

Chicago fire s1x9
Vad roligt att se Dawson och Casey så glada, men måste de göra Det på jobbet?
Kellys syster Katie kom med mat till huset och Kelly hade inte berättat någonting för någon, men det var ett snyggt sätt att berätta och kanske lite pinsamt för hans pappa.
Shay har inte ringt polisen om att Dewon stal deras värdesaker, sen ringer hon och försöker få Dewon att lämna tillbaka grejerna men hon svarar inte ens i telefon. Men Shay mår inte bra och hon dyker inte ens upp eller har hört av sig på sitt nya jobb så snart är hon nog arbetslös om hon inte återvänder till 51. Kelly är jätte orolig och vill att Dawson och Shay ska bli kompisar igen.
Och äntligen tog hon sitt förnuft till fånga, kom tillbaka och vissa saker kanske äntligen blir som vanligt, hoppas hon gör upp med Dewon på något snyggt sätt.

Mills vann någon lottning så nu kan han bli polis,
Leons "gäng" blev beskjutna och då blev det så klart så att det avslöjades vem Leon är så nu kan han inte stanna i stan utan måste gömma sig någon annanstans så han inte blir dödad.
Och nu är det bara ett skift kvar sen stängs hus 51. Usch jag hatar den där kärringen!!

Arrow s2x8
Isabell gillar inte Moira, och jag gillar verkligen inte Isabell.
Vad jag gillar att se Oliver och Lance hjälpas åt och jobba ihop.

Barry Allen karaktären gillade jag, alltså han som jobbade för CBI? Och vad kul det faktiskt vore med en liten romans mellan Felicity och Barry.
Oj vilken spännande cliffhanger det blev. Barry måste ju rädda Oliver!

the Tomorrow people s1x8Det var John som sköt Stephens pappa?
Vad tokigt allting blev när de råkade få med sig Jedikiah till deras tillhåll och sen lyckas de ta John för av någon anledning verkar det finnas massa platser som är gjorda så att de inte kan använda sina krafter där.

Awkward s3x18
Jennas mamma började jobba som skolsyster och pojkarna dregglar efter henne.
Matty har fest och Jenna ser till att bli bjuden dock får hon se hur Jake och Tamara blir tillsammans igen och hon börjar själv tråna efter Matty och tror att han fick ihop det med Hunter?
Men det var inte riktigt så illa och nu vill jag verkligen se Jenna och Matty tillsammans sen kan de lägga ner serien, typ....

Greys anatomy s10x11
Alex pappa Jimmy kom in och mådde inte så bra nu när han försöker bli ren men han är rätt våldsam när han hallucinerar och pratar mycket om Alex. 
Äntligen börjar Bailey få hjälp, kändes så bra när Webber försökte hjälpa henne på ett smygande sätt.
Aprils systrar är och hälsar på, men fy vilka hemska systrar och vad skönt att April sa ifrån. Äntligen har Jackson börjat med lite spydigheter mot Matthew, så han kanske inte är så över April som han låtsas.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Abdel Sellou - En oväntad vänskap

Anki Edvinsson - Lust att döda

Teen wolf ~ säsong 2