Tv - serier [v44]

Beauty and the Beast s2x4
Vi fick träffa Vincent brorsson Erin, som är brandman och som jag hoppas blir kvar i serien. Vincent blev tvungen att rädda hans liv i den där branden och jag misstänker att han nu kommer han en snokande Erin efter sig.
Så vadå Vincent har varit brandman, doktor och nu då ett monster?
Jag tror att Tess har rätt i att Gabe är kär i Cath, eller så är han bara henne evigt tacksam för att hon räddade hans liv.  Åh vilken kemi Cath och Vinc har!!!

Betrayal s1x1-5  *seriestart*
Oj här kom det en till serie som jag inte alls trodde att jag skulle gilla men som jag slukade fem avsnitt på. Jag ogillar otrogenheten men vilken kemi de har Sara och Jack.
Sara verkar ju inte så nöjd med Drew och för eller senare kommer han komma på henne  och då tror jag att det kommer bli betydligt grisigare än Drews vendetta i att få sätta fast en storfräsare.

the Blacklist s1x6
Äntligen fick Elizabeth veta hur det låg till med passen och pengarna hon hittade hemma och skönt att hon nu fick reda upp om hon ska lita på Tom eller inte, fast han kanske ändå inte är helt ärlig?

Hart of Dixie s3x4
Wade har blivit den gamla Wade igen, han ligger runt och bryr sig inte om flickorna är upptagna och gifta och sen umgås han även med Joel.
Jag gillar Joel mer och mer men vill ju se Zoe och Wade tillsammans!!
Lemon och Peter skulle passa riktigt bra ihop så jag hoppas att han återvänder till Blue Bell.

Awkward s3x12
Jenna är ett sånt svin och det var så hemskt att se Matty så ledsen.
Usch vilket hemskt avsnitt!!

Ravenswood s1x2
Ingen annan gjorde illa sig alls men Miranda dog i bilolyckan men i slutet så fick Caleb se henne i alla fall, så nu spökar hon och hur många fler i den där staden är det som spökar?
Annars hände det inte så mycket utan vi fick lära känna karaktärerna lite mer.

the Original s1x5
Nu fick vi veta hur allting gick till med häxorna, the Harvest, Marcel hittade Davina och vilken roll Sophie har. Rebecah och Marcel har lite kemi kvar men det känns som att de båda mest leker med varandra samtidigt som de har känslor.
Äntligen blev Elijah fri och Rebekah blev överlycklig och var det bara jag som fick kemi vibbar från Hayley Elijah?

the Vampire diaries s5x5
Caroline var tillsammans med Tyler igen men han tänker bara på att hämnas på Klaus så han försvann lika fort igen och det gör inte mig någonting.
Elena försöker att inte bara tänka på Bonnie och försöker komma på varför den där läraren som kände hennes pappa såg till att ingen fick veta vad som egentligen hänt rumskompisen som blev dödad av en vampyr.
Vilken rolig storyline att Katherine har en dotter, men varför dog hon inte trots att hon är en människa och hon blev dödad av Damon och Silas.

Greys anatomy s10x7
Vilket mysigt halloween avsnitt!!

Arrow s2x4
Det var verkligen Laurens "döda" syster Sarah som springer ute på gatorna och hjälper Arrow.


Kommentarer

Zelly sa…
Kan ni äntligen det vara slut på riktigt mellan Tyler och Caroline. Tråkigare par får man väl leta efter.
Och jag tror jag skulle gilla Hayley & Elijah tillsammans :)

Populära inlägg i den här bloggen

Abdel Sellou - En oväntad vänskap

Anki Edvinsson - Lust att döda

Teen wolf ~ säsong 2