20 oktober 2013

Kaya McLaren - Sparkle

Det har gått sex veckor sedan Jill fick ett sent missfall i sjundemånaden, hon gör ett försök och går till sitt jobb på sjukhuset men när en drogpåverkad kvinna kommer in gravid och barnet dör så blir Jill hemskickad för att vila upp sig. 
Men det är när hon kommer hem och hon hittar sin man i sängen med en annan kvinna som hennes liv rasar ihop totalt. Hon gör det som känns rätt för stunden, hon flyr hem till bästa kompisen Lisa och den lilla staden Sparkle, en skidort i Colorado, där hon en gång växte upp.

Lisa hon vaknar upp en morgon och inser att hon är less på alla one-night-stands och tänker inte låta hennes kropp vara ett motell nå mer utan hon tänker behandla den med respekt i väntan på kärleken.

Tioåriga Cassies mamma har dött tidigare under året, hennes pappa Mike jobbar mycket men nu när Cassie har skrämt iväg ytterligare en barnvakt och hon vill inte ens umgås med sina klasskamrater så funderar han på om lösningen är att skicka Cassie till sina föräldrar. 

Det här är en riktig feel-good bok som verkligen kan ta en ur en lässvacka för även om boken är väldigt förutsägbar så är det verkligen det man vill ha. Man kan inte sluta läsa förens man vet säkert hur det kommer att gå.
Betyg 4 av 5
 
Boken finns att köpas på   Adlibris  Bokus  CDON 

2 kommentarer:

  1. Låter fantastiskt lovande. Ska läsa den om en bok eller så :)

    SvaraRadera
  2. Kan nog vara nåt för mig. Lägger den till att läsa listan :)

    SvaraRadera

Sören Olsson - Tidsresenären

  Luna och Superkraften #6 Titel & Omslag Ett snyggt omslag som passar bra ihop med de tidigare böckerna i serien. Titeln passar rätt br...