31 maj 2013

Cecily von Ziegesar - It girl

Det här är första delen i Gossip girls spinoff serie, böckerna är tio till antal men jag vet inte om fler än fyra är översatta till svenska.

I den här serien får vi följa Jenny(Jennifer) Humphrey när hon lämnar New York för att börja på den exklusiva internatskolan Waverly Prep, det här är en skola där rikemansbarnen  inte tänker låta alla regler stoppa dem från att ha roligt.

Jenny ser framemot att få börja om som den Nya Jenny, en Jenny som är fri från alla pinsamma skandaler men priset är högt och hennes rumskamrater Callie Vernon och Brett Messerschmidt är inte direkt hjälpsamma om de inte själva har någonting att vinna på det.
Jenny slits mellan sitt gamla jag och sitt nya jag och hennes liv blir så klart komplicerat på grund av snygga killar, nya intriger, skvaller och Jenny vet inte om hon är beredd att offra att själv bli reglerad bara för att få vara It-girl.

Jag blev faktiskt förvånad över hur mycket jag gillade boken, den är lättläst men alla som gillar gossip girl kommer gilla den här bokserien. Jag ska helt klart läsa fortsättningen på serien.                                       
Betyg 4 av 5

1 kommentar:

  1. En okänd serie för mig faktiskt! Tack för tipset!

    SvaraRadera

Unni Lindell - Djävulskyssen

  Cato Isaksen #9 Titel och Omslag Handling  Vivian Glenne är trettiosex år, har tre barn och sambo. Hon bor i radhus och jobbar med tvätten...