9 mars 2013

the Killing ~ säsong 2

Jag kan ju tycka att en säsong egentligen räcker för att lösa ett mordfall, men den andra säsongen var SÅ bra  och nu har man äntligen fått veta vem som mördare Rosie. Och det verkar som att Linden och Holder kommer få lösa fall ihop igen för det verkar som det trots allt blir en tredje säsong men den här gången med ett nytt fall. Jag hoppas verkligen på det!

Tyvärr blev jag inte överraskad över vem som mördade Rosie och hur hela den biten låg till och det hade ju kunnat bli löst långt tidigare om inte Lindens chef var en sådan skitstövel som inte egentligen bryr sig mer än om statistiken men de fick han ju till slut att lyssna. Jag gillar Linden och Holders relation, de kompleterar varandra bra även om Lindén väldigt många gånger driver mig tokig!

The Killing är baserat på en dansk serie(forbrydelsen) som just nu går på svt på söndagar, går att se på svtplay och heter Brottet! Det har nu visats 3 avsnitt och jag tycker inte att det är allt för mycket som är likt.



2 kommentarer:

  1. Jag ska erkänna, jag kollade på denna serie endast för att Joel Kinnaman är med. Jag tyckte att den var lite si sådär när den började men det slutade med att jag gillade den. Det är inte min favoritserie men den tål att tittas på.

    SvaraRadera
  2. Riktigt bra serie. Jag gillar den fast jag vet många som inte gillar den. Hoppas också att det blir en säsong 3

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...