Tv - Serier [v5] #2

Greys anatomy s9x13
Vad hemskt med kameror på sjukhuset, fast samtidigt så var det bra i dagens avsnitt för även om jag inte håller med troende som inte tar emot blod och liknande så tycker jag inte att det är rätt att köra över någon annans åsikt. För vänder man på det så skulle de vägra ge mig blod om jag behöver det så då får jag acceptera deras åsikt. Roligt för Meredith att hon fick känna bebisens sparkar men händer det så mycket mer egentligen?

Glee s4x12
Vad roligt att Kurt drog in i Santana och Quinn i Rachels problem och de lyckades ju övertala henne att inte vara med halvnaken men herre gud hur Rachel klär sig ibland hon ser ju ut som en tant!
Sam visade sin sida med dåligt självförtroende och Blaine fick äntligen ett läge att säga åt han lite vad han tycker om han, inte för att Sam förstod men det kom i alla fall upp till ytan, sen fick han även se att alla andra verkligen gillar han. Äntligen kändes det som ett av de gamla avsnitten, och lite romantik mellan Jake och Marley men de har inte haft många scener tillsammans men så säger de "älskar dig" och det blir fler scener direkt men ja det är ju så med kärlek, ibland går det fort.

Suburgatory s2x11
Nej usch den här serien är inte alls bra utan blir bara sämre och sämre, även om i veckan var ett hyfsat avsnitt så nej usch nu hoppas jag den läggs ner...

Chicago fire s1x13
Ja nu var pyromanpojken tillbaka, han som gör bränder i containrar, jag förstår inte att man i usa har dessa containrar ståendes överallt. Earnies "onkel" Ray är så läskig, och att stänga in Earnie i ett rum och tända på huset, kan man bli elakare än så? Sen att det var Ray som tvingade Earnie att tända eld på massa saker är ju inte heller normalt och undrar till vilken nytta för att Ray är pyroman men inte vill ha skulden eller?
Vilken bra idé att de behöll hunden på brandstationen för det är en tröst när de varit med om jobbiga saker ute på gatorna.

Vilken jobbig situation för Casey att ha en mamma i fängelse och att nu äntligen börjat förlåta henne och vilja ha en mamma i sitt liv igen, han och hans syster förlorade ju ändå båda sina föräldrar den dagen och det måste ha varit hur jobbigt som helst.

Kelly flyttar till Spanien med René, det spelar ju ingen roll om han ändå ska vara på rehabilitering efter operationen, men direkt man hörde om den riskabla operationen som skulle göra han bra på 4 veckor så förstod jag att han skulle göra den och inte åka till Spanien. Typiskt när han äntligen hittat någon som han vill vara med och inte bara ligga med.


Switched at Birth s2x04
När man såg introt till avsnittet så kändes det som att det hade hänt massor som jag hade missat. 
Vad bra att Toby bjöd in Lana på middag för det är ju inte hennes fel att Angelo är ett svin, för han har ju rätt i att hon bär på Bays bror/syster.
Äntligen fokuserar Daphne på någon annan än sig själv, Travis, han förtjänar verkligen att ha det bättre än han har det men nu har han äntligen fått ihop det med Daphne i alla fall :) 

the Vampire Diaries s4x11
Haha vad roligt att Elena blev svartsjuk för att Stefan umgås med Rebekha, och att hon äntligen kanske har börjat inse att världen inte kretsar kring henne.
Jag gillar att Kol är tillbaka, men att de lyckades döda han, så nu är the originals en mindre så nu borde det bli lite mindre vampyrer och Klaus blev verkligen fly förbannad.
Nu kunde ju alla se tecknen som bildas på Jeremys hud, är det för att han dödade Kol? Nu är det spännande, längtar massor till nästa avsnitt!  

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Abdel Sellou - En oväntad vänskap

Anki Edvinsson - Lust att döda

Teen wolf ~ säsong 2