31 januari 2013

Anne Holt - Presidentens val

Jag har läst alla böckerna i Hanne Wilhelmsen serien och jag tror det var via den serien som vi kommer i kontakt med Inger Johanne Vik & hennes make Yngvar Stöbo. Som ni säkert har förstått så gillar jag Anne Holts böcker så blev lite självklart att läsa även serien där Johanne Vik & Yngvar är huvudkaraktärer men man får träffa på Hanne Wilhelmsen.  Det här är bok 3, ska sen läsa bok 4 och sen äntligen bok 5 som jag fick hem som ett rec ex nyligt(visste inte att det skulle komma en bok 5 så det var en glädjande överraskning) 

Helene Lardahl Bentley, Usas första kvinnliga president är på besök i Norge men hon försvinner plötsligt från sitt hotellrum och poliserna står utan ledtrådar samtidigt som Usa skickar sitt egna team för att hitta presidenten. Att Oslo/Norge poliserna och de amerikanske agenterna ska jobba ihop är bara att glömma eftersom de från båda sidorna inte vill dela med sig av allt de vet och helst bara ge information om de själva kan vinna någonting på det.

Jag gillade den här boken, det var inte Anne Holts bästa men ändå en riktigt bra deckare.
Betyg 4 av 5 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...