9 december 2012

Nora Roberts - Hem till jul

Den här boken innehåller 4 julhistorier skrivna av Nora Roberts, Sarah Morgan, Darlene Gardner och Laura Iding. 

Nora Roberts - Hem till jul
Jason har återvänt till sin barndomsstad efter att ha flytt därifrån i sin ungdom, men frågan är om hans barndomskärlek Faith finns kvar. Även om de en gång i tiden har blivit svikna av varandra så finns det känslor som behöver redas ut för att kunna gå vidare.
Betyg 5 av 5
Sarah Morgan - Julönskningar
För barnens skull återvänder Christy hem över julen, och hon hoppas även på en försoning med Alessandro men när de anländer visar han in henne till gästrummet och hon börjar tvivla på att han har några känslor kvar för henne. Men deras barn hoppas att de ska bli en familj igen så de har en egen plan på g.
 Betyg 3 av 5
Darlene Gardner - Julkyssen
Anna råkar bjuda hem sin kollega över jul, hon vet dessutom att han är ute efter hennes jobb. Anna försöker göra allt för att övertyga sin familj om att hon och Cole inte är ett par men eftersom hon inte brukar ta hem killar så vägrar de tro på henne och att Cole flirtar med henne gör inte saken bättre.
Anna erkänner för sig själv att hon är attraherad av Cole men hon skulle bara veta den riktiga anledningen till att Cole har börjat jobba som hennes marknadsassistent.
Betyg 5 av 5
Laura Iding - En ängel i julklapp
För Mitch är julen bara jobbig eftersom den påminner honom om allting som han har förlorat, nu har han flyttat för att börja om på nytt men när sjuksköterskan Dana gör allting för att sprida julstämning och kärlek på sjukhuset där han jobbar så börjar han få problem med att hålla sina känslor i styr.
Kan julens magi få Mitch att öppna sitt hjärta för kärlek igen?
Betyg 5 av 5

4 riktigt bra julstorys även om jag gärna hade haft med lite mer juliga saker, den bästa var den som Nora Roberts hade skrivit. Men det är nog eftersom i de andra var killarna väldigt stora, extremt snygga, väldigt bra på ALLT, det kändes så overkligt med dessa uppmålade karlar som inte finns. Men det är så mysigt att få läsa om kärlek så här kring jul även om kärleks storys oftast är väldigt förutsägbara. 

1 kommentar:

  1. Jag har inte läst något av Nora Roberts tidigare så borde nog ta och göra det :)

    SvaraRadera

Unni Lindell - Djävulskyssen

  Cato Isaksen #9 Titel och Omslag Handling  Vivian Glenne är trettiosex år, har tre barn och sambo. Hon bor i radhus och jobbar med tvätten...