17 september 2012

Glee 4x01

Jag tyckte säsong 3 var rätt seg så det känns roligt när säsong 4 är omgjort och att de har fått lite nya roller i serien + lite nya ansikten.
Men så klart saknar man vissa av de från förra säsongen men det är ju seriers utveckling att vissa tillkommer och vissa försvinner, däremot lite tråkigt att alla förhållanden verkar vara över.
Kate Hudson, Jake, 

Det blir kul att se Rachel kämpa på i new york, däremot gillade jag inte riktigt Marley som lär ta Rachels plats som förste sångerska, jag hade hellre sett mer fokusering på Glee som en grupp inte lika fokuserat på de som en och en sångerska.
Det blir även kul att se vad som kommer bli mellan Brody och Rachel, fast hon lär alltid gå tillbaka till Finn, eller? Det var jätte kul att Kurt åkte till Rachel, men däremot vet jag inte vad jag tycker om att Puck fick en ersättare genom en halvbror som ingen visste om.
Det var lite dåliga låtar och tråkigt första avsnitt men det är samtidigt väldigt mycket nytt som ska passa in senare i serien så jag kommer då ge den här säsongen en chans men vi får se om jag prioriterar den eller inte..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...