27 juni 2012

Contraband

John har varit kriminell och det han sysslade med var smuggling något han var väldigt stor inom eftersom han var så bra, men nu lever han ett hederligt liv tillsammans med fru och barn.
Hans svåger Andy har en tendens att handla först och tänka sen, plötsligt är han skyldig en knarklangare flera kiloknark för en misslyckad smuggling och så klart kommer John till undsättning, på bara någon dag måste han slita och dra i alla vänskaper han har för att försöka hjälpa Andy. Samtidigt så blir hans fru och barn terroriserade av männen som skulle ha haft knarket, men vem är egentligen deras chef? Johns vänner kanske inte alltid tänker på vänskapen utan enbart på sig själva i första hand.

Betyg 4 av 5
Den är något mörkt filmad ibland vilket gör det svårt att se vem som är med på bild och vad som riktigt händer vilket kan göra att man antingen somnar eller får måste koncentrera sig för att se vad som händer... Men en riktigt bra Action film.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...